Information

Om oss

Ängelholms första och största Self Storage-anläggning

Mer Plats är Ängelholms första och största Self Storage-anläggning med ca 250 förråd i olika storlekar.

Ni finner oss lättillgängligt på Ängelholms norra industriområde, närmare bestämt på Långskeppsgatan 6, i f.d. Gullbergs huvudlager. Vi erbjuder här trygg och säker förvaring för såväl privatpersoner som företag. Smidig parkering i anslutning till portar underlättar för in- och urlastning. Utöver uthyrning av förråd så lånar vi för enkel hantering av gods, t ex ut släp, kärror och lastvagnar. Hos oss finner ni allt som behövs i samband med er flytt eller magasinering. Vi säljer stabila flyttkartonger, tejp, soff- och madrass överdrag, bubbelplast och annat packmaterial av hög kvalitet.

Säkerhet och övervakning är A och O för den här typen av verksamhet. Anläggningen är naturligtvis kameraövervakad och utrustad med både brand- och inbrottslarm. Mer Plats är medlem i branschföreningen SSA Sweden (Self Storage Association), en garant för seriös self storage-verksamhet i Sverige.

Mer Plats AB är ett helägt familjeföretag. Bakom företaget står familjen Sjöbergh med mångårig verksamhet och ägande av Lamaro AB. Erfarenhet och entreprenöranda från Lamaro kommer att genomsyra verksamheten och styra framtida utveckling av Mer Plats AB.

Mer Plats AB är medlem i branschföreningen SSA Sweden (self storage association).